by eintelus » 22 Apr 2007, 17:39
Da exercitiile sunt exersate de mine si sunt cercetate de mine si create de mine.Corect inca nu se cunoaste clar o "unitate de masura " in privinta acesteia.S-ar putea spune deci ca eu nu mi-am mairt decat IQ-ul nu si inteligenta , desii inca simt schinmbarile de modul in care percepeam.
Toti suntem scpetici , dar cand vezi realizarile te uimesti de unul singur.Am facut exercitiile pe o perioada de 4 saptamani , am testat evolutia si cresterea progresiva cu o gramada de teste(la fiecare aratandu-mi o cresterea uluitoare fata de IQ-ul initial cam 124 cu vreo 40 de puncte cam 164).Nu stiu sigur ce tip de inteligenta a fost dezvoltata dar cred ca le-am dezvoltat aproape pe toate....
Inca mai fac aceste exercitii probabil IQ-ul si inteligenta imi sunt inca in crestere.Am testat IQ-ul la diferite scari....
La fiecare cam acelasi lucru IQ marit cu aproximativ 40 de puncte , este relativ interesant ca inainte nu gandeam atat de concetrat acum insa gandesc foarte foarte foarte concentrat.....
Doresc ca altii sa isi afirme parerea in legfatura cu mine astfel se poate face aprecierea a ceea ce sunt eu adevarat.